Αναστασία Παπασούλη

Η Παπασούλη Αναστασία είναι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου. Έχει ειδικευτεί στη Συστημική- Οικογενειακή Θεραπεία στο Κέντρο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων, κατέχοντας τον τίτλο της οικογενειακής θεραπεύτριας. Παράλληλα, έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ειδική αγωγή και θέματα που αφορούν το παιδί και την οικογένεια.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Ανάπηρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), με αντικείμενο τη διεξαγωγή ατομικών και ομαδικών ψυχοπαιδαγωγικών παρεμβάσεων σε μαθητές με αναπηρία. Ακόμα έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της, ως σύμβουλος, σε κοινωνικούς φορείς, όπως ο σύλλογος ΓΟΝ.ΙΣ (Γονεϊκή Ισότητα για το Παιδί) και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Live without bulling» του Κέντρου Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού.

Δουλεύει ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες, καθώς και με παιδιά και εφήβους. Πραγματοποιεί Σχολές Γονέων και ψυχοεκπαιδευτικές συνεδρίες με παιδιά και εφήβους.

Επικοινωνία

Βασιλίσσης Σοφίας 54

Ιλίσια / Αθήνα

Τ: +30 210 72 22 214
F: +30 210 72 22 282

email: [email protected], [email protected]