Μαριλένα Μεντή - Menti Marilena

English CV

Italian CV

Η Μαριλένα Μεντή είναι Κλινική Ψυχολόγος (MSc) με μετεκπαίδευση στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία στο πλαίσιο της A’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ε.Π.Ι.Ψ.Υ. και στη Συστημική Θεραπεία (Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας, Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου - ΑΚΜΑ).

Επιπλέον, έχει ολοκλήρωσει το μεταπτυχιακό προγραμμα Κλινικής Ψυχοπαθολογίας «Παναγιώτης Ουλής» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αιγινήτειο).

Η διδακτορική της διατριβή αφορούσε την Αποαπανθρωποποιηση γενικά και ειδικότερα στη σχέση ιατρού με ασθενή. Στην πρακτική της εξάσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείων Βούλας ασχολήθηκε με ψυχολογικά προβλήματα εφήβων μαθητών και γονέων. Έχει εργαστεί ως Κλινική Ψυχολόγος σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις με επίκεντρο την ψυχολογική φροντίδα παιδιών/εφήβων και των οικογενειών τους. Έχει συμμετάσχει σε πολλα επιστημονικα συνεδρια με γραπτές και προφορικές ανακοινώσεις στο πλαίσιο της Ψυχολογικης Υγείας Παιδιών, Εφήβων και ενηλικων καθώς επίσης και της υποστηρικτικής ψυχολογικής μέριμνας ασθενών με ανίατες ασθένειες.

 

Επικοινωνία

Βασιλίσσης Σοφίας 54

Ιλίσια / Αθήνα

Τ: +30 210 72 22 214
F: +30 210 72 22 282

email: [email protected], [email protected]l.com