Βίκυ Κατσαβριά

Η Βίκυ Κατσαβριά είναι Ψυχολόγος (Αριθμός Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος 21590).

Ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές στην Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα Διπλωματικής Διατριβής «Σύνδρομο Asperger και Τέχνη».

Έχει ολοκληρώσει τη Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση στην Ψυχολογική Αξιολόγηση η οποία διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Διαγνωστικής Ψυχολογίας του Ανοιχτού Ψυχοθεραπευτικού Κέντρου με θέμα Διπλωματικής Διατριβής «Ψυχολογική Αξιολόγηση Μαθησιακών Δυσκολιών».

Έχει εκπαιδευτεί στις Δοκιμασίες:

α.  Νοητικής Εκτίμησης (WISC-III,TERMAN-MERRILL, WAIS, Raven’s Matrices)

β.  Εκτίμησης Μαθησιακών Ικανοτήτων (ΑΘΗΝΑ Τεστ, Τεστ Ανίχνευσης Αναγνωστικής Ικανότητας)

γ.  Εκτίμησης Οπτικοαντιληπτικής Ικανότητας (Bender-Gestalt)

δ.  Ερωτηματολόγια Προσωπικότητας (MMPI, Rotter)

ε.  Προβλητικές Τεχνικές (CAT, TAT, Rorschach)

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, διαλέξεων και συνεδρίων που αφορούν την ειδικότητα του Ψυχολόγου (ανάλυση συμπεριφοράς ABA, κλινική ψυχοπαθολογία, συμβουλευτική, συντονισμό σχολών γονέων, κ.ά.).

Έχει πραγματοποιήσει πλήθος βιωματικών προγραμμάτων σε ιδιωτικά και δημόσια σχολεία γύρω από τον σχολικό εκφοβισμό, τη διαφορετικότητα και τη συναισθηματική νοημοσύνη.

Εθελοντικά έχει προσφέρει ψυχολογικές υπηρεσίες στην Ογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Σωτηρία, στην υποστήριξη καρκινοπαθών και των οικείων τους.

Αναλαμβάνει την αξιολόγηση και θεραπεία παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, τη συμβουλευτική θεραπεία γονέων και την αξιολόγηση και θεραπεία οικογένειας.

Τέλος, είναι συνεργάτης στο Κε.Με.Α ως εξετάστρια ψυχολόγος στις προφορικές εξετάσεις πιστοποίησης προσωπικού ιδιωτικής ασφαλείας.

Επικοινωνία

Βασιλίσσης Σοφίας 54

Ιλίσια / Αθήνα

Τ: +30 210 72 22 214
F: +30 210 72 22 282

email: [email protected], [email protected]