Ελίνα Ζαμπούνη

Η Ελίνα Ζαμπούνη είναι μητέρα δύο παιδιών, ενός κοριτσιού 7,5 ετών και ενός αγοριού 3 ετών. Είναι σύμβουλος ψυχικής υγείας (τμήμα Ψυχολογίας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος – Deree College) και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στον κλάδο της ψυχικής και περιγεννητικής υγείας. Με αφορμή τη δική της είσοδο στον κόσμο της μητρότητας ξεκίνησε να μελετά, να εκπαιδεύεται και να δουλεύει πρώτα με τις δικές της προκλήσεις και στη συνέχεια με εκείνες άλλων γυναικών στη προσπάθεια τους να γνωρίσουν τον νέο εαυτό τους ως μητέρες.

Στα χρόνια που ακολούθησαν τη γέννηση της κόρης της πραγματοποίησε επιπλέον εκπαιδεύσεις ως βοηθός μητρότητας τοκετού/λοχείας (Doula), και ως δασκάλα περιγεννητικής αγωγής (Childbirth Educator) και προγεννητικής γιόγκα (Birthlight).

Στο κομμάτι της συμβουλευτικής και της προσωπικής ανάπτυξης η Ελίνα αναλαμβάνει ατομικά γυναίκες που αντιμετωπίζουν προκλήσεις με την γονιμότητα, με τις ψυχοσυναισθηματικές αλλαγές που φέρνει μια εγκυμοσύνη, με την ανατροφή και φροντίδα των μωρών τους, με το βίωμα της γέννας τους, αλλά και με τη σχέση τους με τη νέα τους ταυτότητα.

Παράληλα οργανώνει και συντονίζει κύκλους γυναικών με κύριο στόχο την ενδυνάμωση τους μέσα από τη ψυχοσυναισθηματική υποστήριξη, αλλά και την ενίσχυση της αλληλεγγύης και του δεσμού μεταξύ τους.

Επικοινωνία

Βασιλίσσης Σοφίας 54

Ιλίσια / Αθήνα

Τ: +30 210 72 22 214
F: +30 210 72 22 282

email: [email protected], [email protected]