Γιώργος Βλάχος

Ο Γιώργος Βλάχος είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας-Ψυχοθεραπευτής. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Αμερικάνικού Κολεγίου Ελλάδος (Deree College) και κατόπιν απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) στην Εφαρμοσμένη Γνωσιακή Ψυχολογία στο University of Maastricht στην Ολλανδία. Είναι πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής στην Λογικοθυμική θεραπεία, ενώ παράλληλα έχει εκπαιδευτεί στην Θεραπεία Σχημάτων και την Τραυματοθεραπεία (EMDR). Για πάνω από 2 χρόνια υπήρξε συνεργάτης στο Ψυχολογικό Εργαστήριο του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής του 251 ΓΝΑ, όπου και εκπαιδεύτηκε στη Ψυχομετρία και πιο συγκεκριμένα στην θεωρεία και ερμηνευτική ανάλυση ψυχολογικών δοκιμασιών προσωπικότητας μέσω ατομικών και ομαδικών χορηγήσεων, και στην επαγγελματική και κλινική ψυχολογική συνέντευξη.

Για πάνω από 10 χρόνια έχει εργαστεί σε δομές ψυχικής υγείας και ως σύμβουλος σε ιδιωτικούς οργανισμούς εστιάζοντας πάντα στον ανθρώπινο παράγοντα και στην υποστήριξη και ενδυνάμωση ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με ψυχοσυναισθηματικές προκλήσεις. Έχει μεγάλη εμπειρία στην διαχείριση αιφνίδιων και τραυματικών γεγονότων στην κοινότητα, έχοντας διαχειριστεί μια ευρεία γκάμα συμβάντων (ληστείες, βιομηχανικά ατυχήματα, πένθος κ.α.), ενώ έχει διατελέσει εισηγητής σε σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενηλίκων.

Τέλος, τα τελευταία 8 χρόνια εργάζεται ιδιωτικά ως ψυχοθεραπευτής εφήβων / ενηλίκων με ειδίκευση στην θεραπεία τραύματος και τις διαταραχές άγχους και διάθεσης.

Επικοινωνία

Βασιλίσσης Σοφίας 54

Ιλίσια / Αθήνα

Τ: +30 210 72 22 214
F: +30 210 72 22 282

email: [email protected], [email protected]