Διαχείριση και Επεξεργασία της Αναβλητικότητας

Στόχος του σεμιναρίου είναι να διερευνήσουμε ποιοι είναι οι λόγοι που συμβαίνει αλλά και πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε ΤΩΡΑ.

Γιατί βρίσκουμε δικαιολογίες και αναβάλλουμε αυτά που θέλουμε να κάνουμε; Πρόκειται για συμπεριφορά ή γνώρισμα της προσωπικότητας; Είναι θέμα διαχείρισης χρόνου; Πως μπορώ να τη διαχωρίσω από την απλή αναβολή;

Η αναβλητικότητα είναι ένα πολύ συχνό, περίπλοκο ψυχολογικό φαινόμενο με αρνητικές επιπτώσεις όπως άγχος, δυσφορία, ενοχές. Μπορεί να υπονομεύσει την ακαδημαϊκή και επαγγελματική μας απόδοση, τις διαπροσωπικές σχέσεις, την ευημερία μας. Για να την αντιμετωπίσουμε είναι απαραίτητο πρώτα να την κατανοήσουμε. Ας μην το αναβάλλουμε άλλο λοιπόν. Ας γίνουμε πιο παραγωγικοί!

Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο – Πολυχώρο Animus Corpus, Βασιλίσσης Σοφίας 54, Ιλίσια (Σταθμός Μετρό: Μέγαρο Μουσικής), το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στις 11:00 – 13:30.

Αξία συμμετοχής: 35 ευρώ

Με τη συμμετοχή 2 ατόμων και άνω, θα υπάρξει έκπτωση 10%.

 

Αριθμός συμμετεχόντων: 5 – 10

Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης

Δηλώσεις συμμετοχής ως και την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 στο τηλέφωνο: 210 72 22 214 ή στα e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συντονίστρια:

Δήμητρα Τσώλα

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια

Επικοινωνία

Βασιλίσσης Σοφίας 54

Ιλίσια / Αθήνα

Τ: +30 210 72 22 214
F: +30 210 72 22 282

email: [email protected], [email protected]