Ανάπτυξη και Ενίσχυση της Διεκδικητικότητας

Η ανοιχτή επικοινωνία είναι σημαντική για την ανάπτυξη στενών και ικανοποιητικών σχέσεων. Το να εκφράζεις στους άλλους τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο βοηθά να διατηρηθεί μια σχέση υγιής. Πολλοί άνθρωποι όταν αισθάνονται πληγωμένοι θυμώνουν και λένε διάφορα πράγματα για τα οποία μετανιώνουν. Ή καταπιέζουν τα συναισθήματά τους από φόβο μην προκαλέσουν συγκρούσεις. Η έλλειψη της διεκδικητικής συμπεριφοράς κάνει πολλούς ανθρώπους να νιώθουν ανεπαρκείς.

Το σεμινάριο αυτό έχει σαν στόχο να επεξηγήσει και να αναπτύξει την διεκδικητικότητα που είναι η ικανότητα να συναναστρεφόμαστε με άλλους ανθρώπους εποικοδομητικά. Έτσι ώστε από τη μία να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας και από την άλλη να αισθανόμαστε καλά. Η διεκδικητικότητα δεν είναι ούτε επιθετικότητα ούτε παθητικότητα. Είναι μια κοινωνική δεξιότητα που μαθαίνεται και βοηθά τη σχέση να λειτουργεί με θετικές επιπτώσεις τόσο για μας τους ίδιους όσο και για τους άλλους.

Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο – Πολυχώρο Animus Corpus, Βασιλίσσης Σοφίας 54, Ιλίσια (Σταθμός Μετρό: Μέγαρο Μουσικής), το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 στις 11:00 – 13:30.

Αξία συμμετοχής: 30 ευρώ

Παρέχεται έκπτωση 15% για Φοιτητές και Ανέργους.

Σε συμμετοχή 2 ατόμων και άνω θα υπάρξει έκπτωση 15% στον κάθε συμμετέχοντα.

Αριθμός συμμετεχόντων: 5 – 10

Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης

Δηλώσεις συμμετοχής ως και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 στο τηλέφωνο: 210 72 22 214 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συντονίστρια:

Δήμητρα Τσώλα

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια

Επικοινωνία

Βασιλίσσης Σοφίας 54

Ιλίσια / Αθήνα

Τ: +30 210 72 22 214
F: +30 210 72 22 282

email: [email protected], [email protected]