Μαθήματα FELDENKRAIS - Αυτοεπίγνωση μέσω της Κίνησης- Awareness Through Movement

Δράση του Trade School Athens, υποστηριζόμενη από το Animus Coprus.

Ιλίσια / Αθήνα GR

Μαθήματα FELDENKRAIS με τη Μαριέλα Νέστορα Αυτοεπίγνωση μέσω της Κίνησης- Awareness Through Movement® Η μέθοδος Feldenkrais εφαρμόζεται στα ομαδικά μαθήματα Awareness through Movement (ATM), στα οποία μέσα από απλές κινήσεις, βελτιώνεται η στάση, η λειτουργία, η επίγνωση του σώματός και του εαυτού. Είναι μια διαδικασία μάθησης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία και οδηγεί στην αναδιοργάνωση του σώματος, διευρύνοντας τις επιλογές κίνησης και έκφρασης των δυνατοτήτων του. Μέσα από τα μαθήματα βελτιώνεται η σχέση και η αντοχή με τη δουλειά μας, η αίσθηση της γείωσης, η κατανόηση της ανατομίας του σώματος, η μείωση και απουσία του σωματικού πόνου, η σταθερή βελτίωση σε όλες τις κινήσεις μας (στη ζωή, το χορό, τον αθλητισμό). Η μέθοδος δημιουργήθηκε με σκοπό να μας κάνει να κάνουμε καλύτερα, ό,τι είναι αυτό που κάνουμε.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014, 17:30 – 19:30

AnimusCorpus Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο – Πολυχώρος, Βασιλίσσης Σοφίας 54, Ιλίσια, 1ος όροφος, από τη δεξιά σκάλα. Τηλέφωνο: 210 72 22 214

Δηλώσεις Συμμετοχής : http://tradeschool.coop/athens/

Bringoneofthefollowing:

καλή διάθεση

καφέ- μπισκότα

μια έκπληξη

τρόμπα ποδηλάτου

φυτά

Teacher: Μαριέλα Νέστορα

About the teacher, Mariela nestora:

Λίγα λόγια για τον Moshe Feldenkrais Ο Moshé  Feldenkrais (6/5/1904 – 1/7/1984) ήταν Ισραηλινός φυσικός επιστήμονας, ο πρώτος Ευρωπαίος δάσκαλος τζούντο, ερευνητής βοηθός στο Ινστιτούτο Ραδίου. Ανέπτυξε την μέθοδο Feldenkrais ως ένα σύστημα σωματικής εκπαίδευσης σχεδιασμένο να βελτιώνει την σωματική λειτουργικότητα και να αυξάνει την αυτοεπίγνωση μέσω της κίνησης. "Η αυτογνωσία μέσω της επίγνωσης είναι ο σκοπός της επανεκπαίδευσης." Moshe Feldenkrais Η Μαριέλα Νέστορα είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδευόμενη Δασκάλα της Μεθόδου Feldenkrais, χορογράφος της ομάδας σύγχρονου χορού -YELP danceco. δασκάλα χορού και χορεύτρια. ΦοίτησεστοΛονδίνοΒιολογία B.Sc.Biology- Queen Mary and Westfield, M.Sc. Human Molecular Genetics – St.Mary’s Medical School, Imperial College. Στη συνέχεια σπούδασε σύγχρονο χορό και χορογραφία στο London Contemporary Dance School και Visual Design for Dance στο Laban Centre.Ίδρυσε την ομάδα σύγχρονου χορού YELP danceco. με την οποία παρουσιάζει έργα στη Ελλάδα και το εξωτερικό και επίσης εργάζεται στο θέατρο ως κινησιολόγος. (www.yelpdanceco.gr)

Επικοινωνία

Βασιλίσσης Σοφίας 54

Ιλίσια / Αθήνα

Τ: +30 210 72 22 214
F: +30 210 72 22 282

email: [email protected], [email protected]