Η Δημιουργία της Ευτυχίας

Η ευτυχία είναι μια επιθυμία, μια ανάγκη, που, αν και συχνά ανομολόγητη, όλοι έχουμε. Άλλοι κάνουμε σχέδια για την επαγγελματική επιτυχία, και άλλοι αποβλέπουμε στην πνευματική ολοκλήρωση. Αναζητούμε στη ζωή μας ένα σκοπό, ονειρευόμαστε την αγάπη ή τον έρωτα. Ότι κι αν είναι αυτό που ποθούμε, ο πόθος μας είναι ταυτόχρονα και πίστη ότι θα μας κάνει πιο ευτυχισμένους. Λίγοι όμως από μας συνειδητοποιούμε πόσο πραγματικά η ευτυχία μπορεί να βελτιώσει τη ζωή μας και ακόμα λιγότεροι ξέρουμε πως θα το καταφέρουμε αυτό.

Αναρωτιόμαστε:

  • Είναι δυνατή η ευτυχία για μας;
  • Είναι δυνατό να βελτιώσουμε τη ζωή μας;
  • Μπορούμε να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι;

Το να γίνουμε πιο ευτυχισμένοι είναι εφικτό.

Είναι στο χέρι μας να δημιουργήσουμε την ευτυχία.

Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα στοΨυχοθεραπευτικό Κέντρο – Πολυχώρο Animus Corpus, Βασιλίσσης Σοφίας 54, Ιλίσια (Σταθμός Μετρό: Μέγαρο Μουσικής), το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014, στις 11:00 – 13:30.

Αξία συμμετοχής: 25 ευρώ

Αριθμός Ατόμων: 5 - 10

Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης

Δηλώσεις συμμετοχής ως και την Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014 στο τηλέφωνο: 210 72 22 214 και στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." style="color: #000000;">info@animuscorpus.gr , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." style="color: #000000;">animuscorpus@email.com

Ιστοσελίδα: www.animuscorpus.com

Συντονίστρια:

Δήμητρα Τσώλα

Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια

Ερωτήσεις

Από 
Θέμα 
Κείμενο 
    

Επικοινωνία

Βασιλίσσης Σοφίας 54

Ιλίσια / Αθήνα

Τ: +30 210 72 22 214
F: +30 210 72 22 282

email: info@animuscorpus.gr, AnimusCorpus@email.com